Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /customers/3/0/7/artedenti.com/httpd.www/libraries/joomla/string/string.php on line 27 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /customers/3/0/7/artedenti.com/httpd.www/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /customers/3/0/7/artedenti.com/httpd.www/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Disclaimer

Disclaimer

1. Algemeen Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website www.artedenti.com.

Door gebruik te maken van deze website verbindt u zich ertoe deze gebruiksvoorwaarden na te leven en te aanvaarden. Deze website wordt beheerd door artedenti kunstlaan 6 bus1 Hasselt. Voor meer informatie kan u een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

2.Intellectuele eigendomsrechten

De teksten, tekeningen, foto's, films, beelden, data, handels- en domeinnamen, merken, logo's en andere bestanddelen van deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren artedenti of derden toe. Het is verboden zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van artedenti de op en via deze website aangeboden informatie op te slaan (anders dan noodzakelijk om de website te kunnen bekijken), te reproduceren, te wijzigen, openbaar te maken, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden.

3. Niet-toegestaan gebruik van de website

U verbindt zich er o.m. toe: de informatie niet wederrechtelijk te gebruiken geen zodanig gebruik te maken van de website waardoor de website wordt beschadigd, vervormd, onderbroken, stopgezet of anderszins minder efficiƫnt wordt gemaakt de website niet te gebruiken voor transmissie of posting van computervirussen, of voor transmissie of posting van illegaal of onrechtmatig materiaal, of van materiaal dat op enige wijze ongepast is (met inbegrip van maar niet beperkt tot materiaal met een lasterlijk, obsceen of bedreigend karakter) de website niet te gebruiken op een dergelijke wijze dat er een inbreuk gepleegd wordt op de rechten van een natuurlijke persoon, rechtspersoon of vereniging, zoals onder meer, doch niet uitsluitend, de rechten van privacy en intellectuele eigendom de website niet te gebruiken voor posting en transmissie van materiaal met promotionele of publicitaire doeleinden zonder hiervoor een voorafgaandelijke toestemming aan artedenti te vragen, behalve indien daarom verzocht werd door de ontvanger.

Openingsuren


Maandag- Dinsdag 

8u30-18u30


Woensdag-Donderdag-Vrijdag 

8u30-18u00


Enkel na afspraak

Contact


Kunstlaan 6/1
3500 Hasselt

Tel.  011 22 30 32

Info@artedenti.com