Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /customers/3/0/7/artedenti.com/httpd.www/libraries/joomla/string/string.php on line 27 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /customers/3/0/7/artedenti.com/httpd.www/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /customers/3/0/7/artedenti.com/httpd.www/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Het team

 

 

 

 

isabelle

   Isabelle Lenssen

 

Christophe

   Christophe Jacobs 

 

 Dr. H. Lenssen

   Dr. H.J. Lenssen

 

Kristien

   Kristien Leysen 

 

ingrid

   Ingrid Janssens

 

We werken met een ervaren, enthousiast en hecht team dat garant staat voor een professionele en vooral prettige behandeling. De patiënt staat altijd centraal in onze organisatie. De tandartsen en -assistentes zullen zich maximaal voor u inzetten, om de best haalbare zorg en hulp te verstrekken.

 

De tandartsen

Isabelle Lenssen

Isabelle studeerde af als algemeen tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2001.
Tijdens de 3 specialisatiejaren van haar echtgenoot heeft zij in verscheidene praktijken in Leuven, Opglabbeek en Kerkrade kunnen proeven van organisatie, steriliteit en management.

De praktijk ArteDenti is het resultaat geworden!

 
Christophe Jacobs

Christophe studeerde af als algemeen tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2002.
Hij behaalde de titel van bijzondere bekwaamheid in de restauratieve tandheelkunde in 2005 aan de K.U.Leuven.
Binnen ArteDenti houdt hij zich specifiek bezig met prothesewerk (uitneembaar en/of kroon- en brugwerk op de eigen tanden of implantaten) om een zo functioneel mogelijke en esthetische oplossing te bieden voor elke patiënt.

 
 

Kaakchirurg 

Dr. H.J. Lenssen
 
MKA-expertisen
Verzekeringsgeneeskunde
 
Na het afsluiten van zijn klinische loopbaan als Maxillofaciaal chirurg in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt zal hij zijn verzamelde kennis ter beschikking stellen van patiënten, collega’s artsen en tandartsen, verzekeringsinstellingen en gerechtshoven.
 
Als gewezen diensthoofd MKA-Stomatologie en Tandheelkunde Jessa Ziekenhuis Hasselt,
als gewezen stagemeester MKA-Chirurgie en Stomatologie,
als ondervoozitter Vlaamse Kamer Erkenningscommissie Stomatologie-MKA,
als gewezen voorzitter KLTV, is hij ervan overtuigd nog heel wat te kunnen bijdragen tot verduidelijking van moeilijke procedures en onenigheden.
 
Als Lid Raad van Bestuur Universiteit Hasselt,
als Lid Raad van Bestuur Jessa Ziekenhuis Hasselt,
blijft hij contact houden met hetgeen er  actief leeft in de samenleving.
 
Afspraken kunnen enkel na telefonische contact.
U dient het ganse medische en tandheelkundige dossier ter beschikking te stellen waarna tijdens een afspraak de problematiek verder behandeld wordt.


 

Assistentes

 
Onze assistentes Kristien Leysen en Ingrid Janssens staan u het eerst te woord aan de telefoon voor het maken van afspraken en om u met een glimlach te helpen.
Onze tandartsenpraktijk gebruikt de meest moderne tandheelkundige technieken, steeds met het oog op een perfecte hygiëne. Ingrid en Kristien staan u vriendelijk te woord bij het maken van de afspraken, assisteren de tandartsen bij de behandelingen en beantwoorden al uw vragen met een glimlach. U komt bij ons op de eerste plaats.

Openingsuren


Maandag- Dinsdag 

8u30-18u30


Woensdag-Donderdag-Vrijdag 

8u30-18u00


Enkel na afspraak

Contact


Kunstlaan 6/1
3500 Hasselt

Tel.  011 22 30 32

Info@artedenti.com